Dirt seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Dirt? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Dirt.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Dirt (Seizoen 2) dateert van 2008.
Dirt Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Dirt? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Dirt seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Dirt Serie Informatie
Dirt is een Drama-serie uit 2007-2008. Geregisseerd door Chris Long met onder meer de acteurs Courteney Cox, Ian Hart en Josh Stewart .
Lucy Spiller is de stoere, niet aflatende hoofdredacteur van het roddelblad Dirt Now. Met een ongekend zesde zintuig voor de waarheid en een onfeilbaar instinct voor doofpot affaires, onthult Lucy met een rancuneuze nauwkeurigheid de geheimen en leugens van beroemde en beruchte mensen in haar magazine.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,31 met in totaal 8 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.