Family Affair seizoen 6?
Zal er een seizoen 6 beschikbaar komen voor de tv-serie Family Affair? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Family Affair.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Family Affair (Seizoen 5) dateert van 1970.
Family Affair Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 6) van Family Affair? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Family Affair seizoen 6 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Family Affair Serie Informatie
Family Affair is een Familie / Komedie-serie uit 1966-1971. Geregisseerd door William D. Russell met onder meer de acteurs Brian Keith, Sebastian Cabot en Kathy Garver .
Het zorgeloze bestaan van Bill Davis als vrijgezel is zo ongeveer perfect. Een goedbetaalde baan als ingenieur, een riant appartement aan Fifth Avenue in Manhattan met een Engelse butler, Mr. French. Op een dag krijgt hij de voogdij over drie jonge weeskinderen, de zesjarige tweeling Buffy en Jody en de 15-jarige Cissy. Hun ouders, de broer en schoonzus van Bill, zijn bij een ongeluk omgekomen en zijn familieleden vinden dat Bill hen het beste kan verzorgen. Ondanks aanvankelijke twijfels raken Bill en Mr. French erg gehecht aan de kinderen en leren ze hun levensstijl aan te passen en ruimte te maken voor de nieuwe leden van het huishouden.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 5 stemmen. De serie heeft momenteel 5 seizoenen.