North Square seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie North Square? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van North Square.
Het laatste bij ons bekende seizoen van North Square (Seizoen 1) dateert van 2000.
North Square Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van North Square? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over North Square seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
North Square Serie Informatie
North Square is een Drama-serie uit 2000. met onder meer de acteurs Kevin McKidd, Victoria Smurfit en Phil Davis .
We volgen een groep jonge vrijgevochten advocaten die allemaal hun stempel willen drukken op de advocatuur bij een advocatenkantoor in Leeds, West Yorkshire. Ze staan allemaal onder leiding van hun Machiavellistische hoofd Peter McLeish, die slim is en geobsedeerd door zijn werk en geen sociaal leven lijkt te hebben. Het kost hem moeite zijn nieuwe onderneming te laten werken en zal alles doen om deze te laten slagen om zijn aartsrivaal, Michael Marlowe, bij wie hij ooit werkte, te verslaan en de beste advocaten met zich mee te nemen. Hij gaat relaties aan met de topcriminelen in Leeds, zodat hij de beste zaken kan krijgen.