• 9.384.508 stemmen

Michael Palin's Hemingway Adventure

Michael Palin's Hemingway Adventure seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Michael Palin's Hemingway Adventure? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Michael Palin's Hemingway Adventure.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Michael Palin's Hemingway Adventure (Seizoen 1) dateert van 1999.

Michael Palin's Hemingway Adventure Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Michael Palin's Hemingway Adventure? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Michael Palin's Hemingway Adventure seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Michael Palin's Hemingway Adventure Serie Informatie

Michael Palin's Hemingway Adventure is een Documentaire-serie uit 1999. met onder meer de acteurs en Michael Palin .

Honderd jaar na de geboorte van Ernest Hemingway gaat Michael Palin op zoek naar de man achter de legende. Tijdens zijn reizen verplaatst Palin zich in de wereld van Hemingway. Heden en verleden vloeien daarbij in elkaar over, wat leidt tot zeer verrassende momenten.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,17 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.