Man from Atlantis seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Man from Atlantis? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Man from Atlantis.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Man from Atlantis (Seizoen 1) dateert van 1977.
Man from Atlantis Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Man from Atlantis? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Man from Atlantis seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Man from Atlantis Serie Informatie
Man from Atlantis is een Actie / Sciencefiction-serie uit 1977-1978. Geregisseerd door David Moessinger met onder meer de acteurs Patrick Duffy, Belinda Montgomery en Alan Fudge .
Man van Atlantis was een kortlopende serie, als navolging van een succesvolle televisiefilm die op 1 maart 1977 werd uitgezonden. Patrick Duffy speelt in deze serie Mark Harris, een overlevende van het verloren continent Atlantis. Omdat Harris bovenmenselijke krachten heeft, zo kan hij onder water ademhalen en extreme dieptedruk weerstaan, trekt hij de aandacht van een geheime organisatie. Zij onderzoeken in een futuristische onderzeeër (de Cetacean) de dieptes van de oceaan. Harris vecht tegen het kwaad, veelal in de persoon van Schubert.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,18 met in totaal 11 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.