• 9.381.558 stemmen

Impulse

Impulse seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Impulse? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Impulse.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Impulse (Seizoen 2) dateert van 2019.

Impulse Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Impulse? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Impulse seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Impulse Serie Informatie

Impulse is een Sciencefiction / Actie-serie uit 2018-2019. Geregisseerd door Mairzee Almas met onder meer de acteurs Maddie Hasson, Missi Pyle en Sarah Desjardins .

Impulse volgt de 16-jarige Henrietta, ook bekend als Henry, die ontdekt dat ze de mogelijkheid heeft om te teleporteren. De eerste keer dat ze dit beseft, zit ze in een auto met de "Golden Boy" van haar middelbare school, die haar probeert te verkrachten. Ze heeft een plotselinge aanval en teleporteert daarbij weg, waarbij ze hem onbedoeld verplettert en met een dwarslaesie achterlaat.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,25 met in totaal 4 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.