• 9.383.342 stemmen

Spangen

Spangen seizoen 6?

Zal er een seizoen 6 beschikbaar komen voor de tv-serie Spangen? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Spangen.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Spangen (Seizoen 5) dateert van 2006.

Spangen Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 6) van Spangen? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Spangen seizoen 6 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Spangen Serie Informatie

Spangen is een Drama-serie uit 1999-2006.

De rechercheurs Nicky Spoor en Sylvia Richter krijgen te maken met zaken als drugssmokkel, vermissingen, loverboys en moord. De twee worden geacht nauw samen te werken, maar dat gaat niet altijd van een leien dakje en er kunnen soms harde woorden vallen. In de loop der jaren zijn ze echter ook zodanig naar elkaar toegegroeid, dat ze elkaar zijn gaan zien als vriendinnen. Hun beider rechtvaardigheidsgevoel en het feit dat ze in een mannenwereld moeten opereren, smeedt hen daarom samen tot een hecht team.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,44 met in totaal 40 stemmen. De serie heeft momenteel 5 seizoenen.