Lou Grant seizoen 6?
Zal er een seizoen 6 beschikbaar komen voor de tv-serie Lou Grant? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Lou Grant.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Lou Grant (Seizoen 5) dateert van 1981.
Lou Grant Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 6) van Lou Grant? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Lou Grant seizoen 6 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Lou Grant Serie Informatie
Lou Grant is een Drama-serie uit 1977-1982. Geregisseerd door Alexander Singer met onder meer de acteurs Ed Asner, Nancy Marchand en Robert Walden .
Lou Grant is al jaren een journalist en krijgt eindelijk zijn grote kans. Na vele jaren op televisie te hebben gewerkt in Minneapolis, neemt hij een baan op de lokale redactie van de Los Angeles Tribune. De krant staat echter volledig onder het bestuur van de eigenaar Margaret Pynchon. Vooral Lou Grant kan dat voelen. Er gaat nauwelijks een dag voorbij zonder tegen de koppige dame aan te lopen, maar Grant krijgt meestal zijn zin. Samen met zijn team slaagt hij erin de Los Angeles Tribune tot een van de meest succesvolle kranten van de stad te maken.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,74 met in totaal 29 stemmen. De serie heeft momenteel 5 seizoenen.