Extraordinary Rituals seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Extraordinary Rituals? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Extraordinary Rituals.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Extraordinary Rituals (Seizoen 1) dateert van 2018.
Extraordinary Rituals Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Extraordinary Rituals? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Extraordinary Rituals seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Extraordinary Rituals Serie Informatie
Extraordinary Rituals is een Documentaire-serie uit 2018. Geregisseerd door Rob Sullivan met onder meer de acteurs en Simon Reeve .
Simon Reeve vertelt in deze serie over de rituelen wereldwijd. In Japan bijvoorbeeld, worden baby’s overgedragen aan sumoworstelaars, die ze vervolgens aan het huilen moeten krijgen. In Siena strijden rivaliserende wijken om de macht in een 700 jaar oude paardenrace. In Japan voeren 2000 mannen een chaotisch vuurritueel uit. In Maleisië sluit een devoot zich aan bij miljoenen anderen om een zware belofte aan God te vervullen. In het Peruaanse Andesgebergte vindt het hoogste massaritueel ter wereld plaats waarin mannen worden ingewijd in hun eeuwenoude stam. En in de woestijn wordt ons verlangen om erbij te horen beantwoord tijdens de nieuwe rituelen van 'Burning Man'.