• 9.383.180 stemmen

Wizards of Waverly Place

Wizards of Waverly Place seizoen 5?

Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie Wizards of Waverly Place? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Wizards of Waverly Place.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Wizards of Waverly Place (Seizoen 4) dateert van 2010.

Wizards of Waverly Place Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van Wizards of Waverly Place? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Wizards of Waverly Place seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Wizards of Waverly Place Serie Informatie

Wizards of Waverly Place is een Familie / Komedie-serie uit 2007-2012. Geregisseerd door Bob Koherr met onder meer de acteurs Selena Gomez, David Henrie en Jake T. Austin .

De serie draait om Alex Russo, haar oudere broer Justin en hun jongere broer Max. Ze lijken drie normale mensen, maar in werkelijkheid zijn ze tovenaars. Ze hebben hun magische krachten van hun vader, die zelf ooit ook een tovenaar was maar zijn magie vrijwillig opgaf omdat hij graag wilde trouwen met een sterveling (iets wat eigenlijk verboden is).

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 12 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.