• 9.385.205 stemmen

Criminal Minds: Suspect Behavior

Criminal Minds: Suspect Behavior seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Criminal Minds: Suspect Behavior? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Criminal Minds: Suspect Behavior.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Criminal Minds: Suspect Behavior (Seizoen 1) dateert van 2011.

Criminal Minds: Suspect Behavior Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Criminal Minds: Suspect Behavior? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Criminal Minds: Suspect Behavior seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Criminal Minds: Suspect Behavior Serie Informatie

Criminal Minds: Suspect Behavior is een Misdaad / Thriller-serie uit 2011. Geregisseerd door Stephen Cragg met onder meer de acteurs Forest Whitaker, Janeane Garofalo en Beau Garrett .

Special Agent Sam Cooper is een mentaal en fysiek sterke leider die de politieke bureaucratie niet schuwt. Hij werkt bij de Behavioral Analysis Unit (BAU) van de FBI in San Francisco. Zijn team wordt versterkt door de Britse Mick Rawson, een zelfverzekerde, knappe en talentvolle scherpschutter, John 'Prophet' Sims, een 'straatexpert' en Gina LaSalle, een mooie en taaie agent met een scherpe blik. Middels het maken van gedragsanalyses sporen ze de meest gruwelijke seriemoordenaars en on-identificeerbare objecten op.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,50 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.