• 9.385.677 stemmen

One Day at a Time

One Day at a Time seizoen 10?

Zal er een seizoen 10 beschikbaar komen voor de tv-serie One Day at a Time? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van One Day at a Time.

Het laatste bij ons bekende seizoen van One Day at a Time (Seizoen 9) dateert van 1983.

One Day at a Time Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 10) van One Day at a Time? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over One Day at a Time seizoen 10 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

One Day at a Time Serie Informatie

One Day at a Time is een Komedie-serie uit 1975-1984. Geregisseerd door Alan Rafkin met onder meer de acteurs Bonnie Franklin, Nanette Fabray en Valerie Bertinelli .

Ann Romano is een gescheiden moeder die vanuit Logansport, Indiana, naar Indianapolis verhuist samen met haar dochters Julie en Barbara. Ann heeft het zwaar met haar rol als moeder omdat ze niet goed weet hoe ze haar dochters vrijheden moet bieden aangezien zij dit vroeger nooit gekend heeft. Ze krijgt een relatie met advocaat David Kane, maar het is nog maar de vraag hoe lang dit stand kan houden. Dan is er ook nog Dwayne Schneider, de nogal vreemde opzichter van het huis, die te pas en te onpas langskomt.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,50 met in totaal 9 stemmen. De serie heeft momenteel 9 seizoenen.