Durham County seizoen 4?
Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Durham County? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Durham County.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Durham County (Seizoen 3) dateert van 2010.
Durham County Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Durham County? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Durham County seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Durham County Serie Informatie
Durham County is een Actie / Misdaad-serie uit 2007-2010.
Nadat zijn partner is vermoord, verhuist rechercheur Mike Sweeney met zijn gezin naar het kleine stadje waar hij opgroeide. Onder de landelijke rust van Durham County gaan echter duistere geheimen schuil. Een reeks brute moorden wijst erop dat er een seriemoordenaar actief is. Mike vermoedt dat zijn buurman Ray, die hij nog kent uit zijn jeugd, wel eens de dader zou kunnen zijn. Mike leidt echter zelf ook een gevaarlijk dubbelleven en tussen hem en de seriemoordenaar ontstaat een gevaarlijk kat-en-muisspel.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,00 met in totaal 11 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.