• 9.385.203 stemmen

12 Steden, 13 Ongelukken

12 Steden, 13 Ongelukken seizoen 10?

Zal er een seizoen 10 beschikbaar komen voor de tv-serie 12 Steden, 13 Ongelukken? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van 12 Steden, 13 Ongelukken.

Het laatste bij ons bekende seizoen van 12 Steden, 13 Ongelukken (Seizoen 9) dateert van 1998.

12 Steden, 13 Ongelukken Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 10) van 12 Steden, 13 Ongelukken? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over 12 Steden, 13 Ongelukken seizoen 10 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

12 Steden, 13 Ongelukken Serie Informatie

12 Steden, 13 Ongelukken is een Drama / Reality-serie uit 1990-1998. Geregisseerd door Stephan Brenninkmeijer

Educatieve dramaserie gebaseerd op waargebeurde ongelukken en geproduceerd in opdracht van Veilig Verkeer Nederland. De titel is een toespeling op het gezegde 'twaalf ambachten, dertien ongelukken'. De ongevallen worden veroorzaakt door zaken als rijden onder invloed, spelen met vuurwerk of het opvoeren van een brommer. Elke aflevering wordt ingeleid door de presentator. Daarna volgt het dramagedeelte waarin de kijker kennis maakt met de verschillende personages, die later bij het ongeluk betrokken raken. Langzaam wordt toegewerkt naar het moment waarop het ongeval met al haar vreselijke gevolgen plaatsvindt.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,35 met in totaal 101 stemmen. De serie heeft momenteel 9 seizoenen.