• 9.384.392 stemmen

Strange World

Strange World seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Strange World? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Strange World.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Strange World (Seizoen 1) dateert van 1999.

Strange World Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Strange World? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Strange World seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Strange World Serie Informatie

Strange World is een Drama / Sciencefiction-serie uit 1999-2002. Geregisseerd door Dan Lerner met onder meer de acteurs Saundra Quarterman, Kristin Lehman en Tim Guinee .

De briljante militaire wetenschapper Paul Turner onderzoekt criminele activiteiten. Paul is terminaal ziek en richt zich in zijn onderzoeken dan ook voornamelijk op criminelen die onethische experimenten uitvoeren, biologische wapens dreigen in te zetten of milieubedreigende situaties veroorzaken. Hij krijgt echter te maken met een mysterieuze groep met kwaadaardige bedoelingen.