• 9.383.750 stemmen

Den Fördömde

Den Fördömde seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Den Fördömde? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Den Fördömde.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Den Fördömde (Seizoen 2) dateert van 2013.

Den Fördömde Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Den Fördömde? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Den Fördömde seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Den Fördömde Serie Informatie

Den Fördömde is een Drama / Misdaad-serie uit 2010-2013. Geregisseerd door Leif Magnusson met onder meer de acteurs en Rolf Lassgård .

Sebastian Bergman is een van de betere forensisch psychologen en profilers bij de politie. Hij is een rokkenjager en doet graag politiek incorrecte uitspraken. Alles verandert als hij Lilly leert kennen. Ze trouwen en krijgen een dochter. Zijn carrière verloopt voorspoedig. Dan slaat het noodlot toe: op 26 december 2004 verliest Sebastian zijn vrouw en dochter bij de tsunami in Thailand. Hierna is hij nog maar een schim van zijn vroegere zelf. Hij leidt een zelfdestructief leven zonder werk, vrienden en familie, en doet alles om zijn verdriet te verbergen. Dan raakt hij toch weer betrokken bij een moordonderzoek.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,18 met in totaal 22 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.