Bat Masterson seizoen 4?
Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Bat Masterson? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Bat Masterson.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Bat Masterson (Seizoen 3) dateert van 1960.
Bat Masterson Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Bat Masterson? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Bat Masterson seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Bat Masterson Serie Informatie
Bat Masterson is een Western-serie uit 1958-1961. Geregisseerd door Walter Doniger met onder meer de acteurs en Gene Barry .
Bat Masterson is een wetsdienaar, militaire verkenner, scherpschutter en journalist. Hij kleedt zich altijd dandy, compleet met stok en hoed, en weet de nodige indruk te maken op de vrouwen om hem heen. Hij trekt door het Wilde Westen waarbij hij onterecht beschuldigden zo goed mogelijk probeert te helpen en verdedigen. Losjes gebaseerd op het leven van Bat Masterson.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.