• 9.385.030 stemmen

Wagon Train

Wagon Train seizoen 9?

Zal er een seizoen 9 beschikbaar komen voor de tv-serie Wagon Train? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Wagon Train.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Wagon Train (Seizoen 8) dateert van 1964.

Wagon Train Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 9) van Wagon Train? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Wagon Train seizoen 9 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Wagon Train Serie Informatie

Wagon Train is een Western-serie uit 1957-1965. Geregisseerd door Virgil W. Vogel met onder meer de acteurs Ward Bond, Robert Horton en John McIntire .

Wagon Train volgt de levensgebeurtenissen van een aantal pioniersfamilies die vanuit het Oosten naar Westen trekken om daar hun geluk te beproeven vlak nadat de Amerikaanse Burgeroorlog ten einde is gekomen. Voor sommige families eindige hun reis in een gelukkig verhaal, maar voor sommige anderen liep het minder goed af. Iedereen maakt echter de nodige dingen mee en het is nooit saai onderweg.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 8 seizoenen.