• 9.383.897 stemmen

Secret Valley

Secret Valley seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Secret Valley? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Secret Valley.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Secret Valley (Seizoen 1) dateert van 1982.

Secret Valley Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Secret Valley? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Secret Valley seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Secret Valley Serie Informatie

Secret Valley is een Avontuur / Familie-serie uit 1982-1983.

Secret Valley is een vakantiekamp voor kinderen in Bildarra. Een bende naarlingen onder leiding van Spider McGlurk probeert de bewoners en bezoekers van Secret Valley altijd het leven zuur te maken. Spider McGlurk en zijn bende zijn niet de grootste bedreiging voor de vrede in Secret Valley. Secret Valley wordt doorlopend met sluiting bedreigd door de lokale projectontwikkelaar, tevens gemeenteraadslid, William Whopper (ook bekend als WW). De zwager van WW, Claude Cribbins geeft Spider McGlurk en zijn bende de opdracht om de kinderen van de Vallei weg te pesten en betaalt de Spiderbende met snoep en voedsel.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,00 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.