Marcus Welby, M.D. seizoen 8?
Zal er een seizoen 8 beschikbaar komen voor de tv-serie Marcus Welby, M.D.? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Marcus Welby, M.D..
Het laatste bij ons bekende seizoen van Marcus Welby, M.D. (Seizoen 7) dateert van 1974.
Marcus Welby, M.D. Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 8) van Marcus Welby, M.D.? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Marcus Welby, M.D. seizoen 8 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Marcus Welby, M.D. Serie Informatie
Marcus Welby, M.D. is een Drama-serie uit 1969-1976. Geregisseerd door Marc Daniels met onder meer de acteurs Robert Young, James Brolin en Pamela Hensley .
Marcus Welby is een huisarts en hij werkt samen met zijn jonge assistent Steven Kiley. Samen proberen zij er echt voor hun patiënten te zijn en naar ze te luisteren. In een waarin doktoren niet langer geïnteresseerd zijn in mensen en alles wordt afgedaan met gespecialiseerde medicatie, zijn Marcus en Steven een frisse wind in de medische wereld. Waar Welby in zijn behandelingen graag afwijkt van de standaard behandelmethodes, werkt de aanzienlijk jongere Kiley liefst volgens het boekje.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 7 stemmen. De serie heeft momenteel 7 seizoenen.