Melissa & Joey seizoen 5?
Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie Melissa & Joey? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Melissa & Joey.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Melissa & Joey (Seizoen 4) dateert van 2014.
Melissa & Joey Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van Melissa & Joey? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Melissa & Joey seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Melissa & Joey Serie Informatie
Melissa & Joey is een Komedie-serie uit 2010-2015. Geregisseerd door David Trainer met onder meer de acteurs Melissa Joan Hart, Joey Lawrence en Taylor Spreitler .
Melissa is een lokale politicus die uit een politieke familie komt. Wanneer, door een familie schandaal, haar nichtje Lennox en neef Ryder zonder ouders komen te zitten, besluit Mellissa hun onder haar hoede te nemen. Joey is een voormalige handelaar in grondstoffen die onlangs failliet is gegaan en nu opzoek is naar een baan. Wanneer Melissa het moeilijk krijgt met het onderhouden van haar nichtje en neef, huurt ze Joe in als mannelijk nanny.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,60 met in totaal 47 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.