• 9.384.338 stemmen

Ink Master: Angels

Ink Master: Angels seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Ink Master: Angels? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Ink Master: Angels.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Ink Master: Angels (Seizoen 2) dateert van 2018.

Ink Master: Angels Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Ink Master: Angels? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Ink Master: Angels seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Ink Master: Angels Serie Informatie

Ink Master: Angels is een Reality-serie uit 2017-2018. met onder meer de acteurs Kelly Doty, Nikki Simpson en Ryan Ashley Malarkey .

In Ink Master Angels reizen Ryan Ashley, Kelly Doty en Nikki Simpson, de top van de vrouwelijke Ink Master-veteranen, door Amerika en nemen het op tegen de top van lokale artiesten die zij op hun pad tegenkomen. Verslaat een lokale artiest één van de Angels? Dan krijgt hij een plek in het nieuwe seizoen van Ink Master.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,50 met in totaal 6 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.