Punky Brewster seizoen 5?
Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie Punky Brewster? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Punky Brewster.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Punky Brewster (Seizoen 4) dateert van 1988.
Punky Brewster Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van Punky Brewster? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Punky Brewster seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Punky Brewster Serie Informatie
Punky Brewster is een Familie / Komedie-serie uit 1984-1988. met onder meer de acteurs Soleil Moon Frye, T.K. Carter en George Gaynes .
Centraal in deze serie staat het dagelijks leven van de 7-jarige Penelope Brewster, die door iedereen Punky word genoemd. Ze is door haar moeder achtergelaten in een supermarkt, samen met haar hond Brandon. Ze wil niet in een weeshuis opgroeien en ontmoet uiteindelijk Henry Warnimont. Hij neemt haar en haar hond in huis. Andere personages zijn Punky's hartsvriendin Cherie Johnson, die samen met haar grootmoeder Betty in het appartement boven Punky woont, en Allen Anderson en Margaux Kramer.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,08 met in totaal 12 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.