• 9.385.200 stemmen

Classic Albums

Classic Albums seizoen 14?

Zal er een seizoen 14 beschikbaar komen voor de tv-serie Classic Albums? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Classic Albums.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Classic Albums (Seizoen 13) dateert van 2021.

Classic Albums Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 14) van Classic Albums? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Classic Albums seizoen 14 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Classic Albums Serie Informatie

Classic Albums is een Documentaire / Muziek-serie uit 1997-2021. Geregisseerd door Matthew Longfellow

Classic Albums is een documentaire serie over pop- en rock albums die beschouwd worden als de beste of meest kenmerkende albums van een bekende band of musicus of die een stadium in de muziekgeschiedenis illustreren. In de documentaires wordt de muziek ontleed door de muzikanten, producers en geluidstechnici om inzicht te geven in het ontstaan van het album.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,38 met in totaal 65 stemmen. De serie heeft momenteel 13 seizoenen.