Het Familiediner seizoen 28?
Zal er een seizoen 28 beschikbaar komen voor de tv-serie Het Familiediner? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Het Familiediner.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Het Familiediner (Seizoen 27) dateert van 2026.
Het Familiediner Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 28) van Het Familiediner? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Het Familiediner seizoen 28 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Het Familiediner Serie Informatie
Het Familiediner is een Reality-serie uit 2016-2026.
In dit programma helpt presentator en mediator Bert van Leeuwen familieruzies op te lossen. Van Leeuwen gaat op pad om beide partijen afzonderlijk op te zoeken en hen hun kant van het verhaal te laten vertellen. Dan volgt er een zoektocht naar wat er nu eigenlijk is misgegaan en hoe het eventueel weer goed kan komen. Ondertussen bereidt een chef-kok samen met de aangever een diner. De grote vraag is of de gasten in de limousine instappen en bereid zijn de eerste stap tot elkaar te zetten.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,28 met in totaal 16 stemmen. De serie heeft momenteel 27 seizoenen.