Forbidden History seizoen 6?
Zal er een seizoen 6 beschikbaar komen voor de tv-serie Forbidden History? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Forbidden History.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Forbidden History (Seizoen 5) dateert van 2018.
Forbidden History Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 6) van Forbidden History? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Forbidden History seizoen 6 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Forbidden History Serie Informatie
Forbidden History is een Documentaire-serie uit 2013-2018. met onder meer de acteurs Jamie Theakston en Lynn Picknett .
Jamie Theakston bezoekt wereldwijd historische locaties om gevestigde theorieën onder de loep te nemen over verloren schatten, religieuze geheimen en meer. Onder andere de Tempel van Salomo, de bloedlijn van Christus, de Illuminaten, het bestaan van vampieren en reuzen en de moord op Mussolini worden onderzocht. Niet alleen de feiten zoals deze bekend zijn over de onderwerpen worden besproken, maar ook zaken als complottheorieën en doofpotaffaires komen aan het licht.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 5 seizoenen.