• 9.384.383 stemmen

Ultimate Airport Dubai

Ultimate Airport Dubai seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Ultimate Airport Dubai? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Ultimate Airport Dubai.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Ultimate Airport Dubai (Seizoen 3) dateert van 2015.

Ultimate Airport Dubai Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Ultimate Airport Dubai? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Ultimate Airport Dubai seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Ultimate Airport Dubai Serie Informatie

Ultimate Airport Dubai is een Reality / Documentaire-serie uit 2013-2015. Geregisseerd door Alex Gower-Jackson met onder meer de acteurs en Tom Goodman-Hill .

Minder dan vijfenvijftig jaar geleden was Dubai International Airport nog een wijde woestijn met zand. Vandaag de dag is het een modern Mekka van internationale vliegreizen. Het is de op twee na drukste luchthaven ter wereld voor internationale passagiers. National Geographic Channel gaat achter de schermen van Dubai International's drie grote terminals, waaronder 'Terminal 3', het grootste gebouw ter wereld qua vloeroppervlak.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,86 met in totaal 7 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.