72 Dangerous Animals: Australia seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie 72 Dangerous Animals: Australia? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van 72 Dangerous Animals: Australia.
Het laatste bij ons bekende seizoen van 72 Dangerous Animals: Australia (Seizoen 1) dateert van 2014.
72 Dangerous Animals: Australia Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van 72 Dangerous Animals: Australia? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over 72 Dangerous Animals: Australia seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
72 Dangerous Animals: Australia Serie Informatie
72 Dangerous Animals: Australia is een Documentaire-serie uit 2014. met onder meer de acteurs en Mitch Ryan .
Australië zit vol met gevaarlijke dieren van de dingo tot de olijfpython en van de behaarde vleerhond tot de kubuskwal. Maar welk dier is nu eigenlijk het gevaarlijkst? Tweeënzeventig levensgevaarlijke dieren worden besproken en verkend en uiteindelijk wordt er een definitieve top tien samengesteld om voor eens en altijd te bepalen welke dieren het allergevaarlijkst zijn.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.