Three Moons over Milford seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Three Moons over Milford? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Three Moons over Milford.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Three Moons over Milford (Seizoen 1) dateert van 2006.
Three Moons over Milford Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Three Moons over Milford? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Three Moons over Milford seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Three Moons over Milford Serie Informatie
Three Moons over Milford is een Fantasy / Komedie-serie uit 2006. Geregisseerd door James Frawley met onder meer de acteurs Elizabeth McGovern, Nora Dunn en Sam Murphy .
Wetenschappers komen erachter dat een meteoor rechtstreeks op de aarde af gaat en op een stadsplein van een stadje zal inslaan. De inwoners van Milford,een klein stadje ongeveer twee uur rijden van Boston, beginnen elke dag te leven alsof het hun laatste is. Carpe Diem tot in het extreme. Het enige probleem is dat ze geen idee hebben wanneer de meteoriet zal inslaan. Het kan vijf uur, dagen, weken of zelfs tientallen jaren duren. Centraal staat één enkele familie en hoe dit nieuws hun leven beïnvloedt en verandert.