• 9.383.283 stemmen

Hip-Hop Evolution

Hip-Hop Evolution seizoen 5?

Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie Hip-Hop Evolution? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Hip-Hop Evolution.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Hip-Hop Evolution (Seizoen 4) dateert van 2020.

Hip-Hop Evolution Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van Hip-Hop Evolution? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Hip-Hop Evolution seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Hip-Hop Evolution Serie Informatie

Hip-Hop Evolution is een Documentaire / Muziek-serie uit 2016-2020. met onder meer de acteurs Ice Cube, Ice-T en Grandmaster Flash .

In Hip-Hop Evolution praat rapper Shad Kabango met invloedrijke collega’s, dj’s en muziekbonzen over de evolutie van hiphop tussen de jaren 70 en 90. Hip-Hop is tegenwoordig een globaal fenomeen dat de muziekwereld, dans, mode en taal voorgoed wist te veranderen. Het begon echter allemaal in de Bronx waar kinderen bij elkaar kwamen om muziek te beluisteren en maken die ze nog nooit eerder gehoord hadden.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,81 met in totaal 86 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.