• 9.384.934 stemmen

SunTrap

SunTrap seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie SunTrap? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van SunTrap.

Het laatste bij ons bekende seizoen van SunTrap (Seizoen 1) dateert van 2015.

SunTrap Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van SunTrap? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over SunTrap seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

SunTrap Serie Informatie

SunTrap is een Komedie-serie uit 2015. Geregisseerd door Ben Palmer met onder meer de acteurs Kayvan Novak, Bradley Walsh en Jamie Demetriou .

SunTrap draait om undercoverjournalist Woody, een meester in vermommingen die door zijn corrupte redactiechef wordt opgelicht en naar een Spaans eiland vlucht. Op het eiland werkt hij samen met Brutus, zijn voormalige mentor bij de krant waar ze beide werkten. Op het Spaanse eiland werken Woody en Brutus samen om allerlei mysteries op te lossen. Aangezien Woody zich ongelooflijk snel kan aanpassen aan zijn omgeving, weet hij de zaken veelal tot een goed einde te brengen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 1,50 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.