De Magische Wereld van Pardoes seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie De Magische Wereld van Pardoes? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van De Magische Wereld van Pardoes.
Het laatste bij ons bekende seizoen van De Magische Wereld van Pardoes (Seizoen 1) dateert van 2011.
De Magische Wereld van Pardoes Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van De Magische Wereld van Pardoes? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over De Magische Wereld van Pardoes seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
De Magische Wereld van Pardoes Serie Informatie
De Magische Wereld van Pardoes is een Fantasy / Familie-serie uit 2011. Geregisseerd door Marc Willard met onder meer de acteurs Alex Hendrickx, Emilie Pos en Peter Faber .
Pardoes woont op de planeet Symbolica waar hij een huisje heeft aan de rand van Hartenstad. Hij is vaak te vinden in de sterrenkamer van grootmeester Almar en kijkt graag in zijn boeken. Hij moet samen met Prinses Pardijntje elf toetsen volbrengen, maar de sluwe Pantagor, de aartsvijand van Pardoes, probeert Pardoes elke keer tegen te houden. Omdat Pantagor verbannen is uit Hartenstad moet zijn dienaar Rattar hem proberen te stoppen. Rattar is niet al te slim en daardoor mislukt zijn plan altijd.