One on One seizoen 6?
Zal er een seizoen 6 beschikbaar komen voor de tv-serie One on One? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van One on One.
Het laatste bij ons bekende seizoen van One on One (Seizoen 5) dateert van 2005.
One on One Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 6) van One on One? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over One on One seizoen 6 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
One on One Serie Informatie
One on One is een Komedie-serie uit 2001-2006. Geregisseerd door Ken Whittingham met onder meer de acteurs Kyla Pratt, Sicily en Kelly Perine .
Flex Washington is Baltimore's meest sexy sportverslaggever, die de uitdaging aangaat om zijn brutale 14-jarige dochter Breanna groot te brengen. Terwijl Flex zich de kunst van het vaderschap aanleert, ontdekt hij dat zijn dochter niet bang is om haar mening te geven over zijn opvoedingsvaardigheden of levenskeuzes. Duane, de boezemvriend van Flex en de peetvader van Breanna, is een tweedehands autoverkoper die vrouwen net zo snel afwijst als Flex ze aantrekt. Spirit is Breanna's beste vriend en partner in crime, terwijl Arnaz, een Lenny Kravitz-wannabe, Breanna's meest toegewijde fan blijft.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,30 met in totaal 5 stemmen. De serie heeft momenteel 5 seizoenen.