Tusenbröder seizoen 4?
Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Tusenbröder? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Tusenbröder.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Tusenbröder (Seizoen 3) dateert van 2007.
Tusenbröder Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Tusenbröder? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Tusenbröder seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Tusenbröder Serie Informatie
Tusenbröder is een Misdaad / Drama-serie uit 2002-2007. met onder meer de acteurs Jakob Eklund, Ola Rapace en Shanti Roney .
Tusenbröder volgt het leven van Hoffa. Hij leeft een gemiddeld leven samen met zijn vrouw en kinderen in de voorstad van Stockholm. Hoffa heeft een klein bedrijf samen met zijn twee beste vrienden, Niklas en Hamid. Het bedrijf loopt niet al te best en ze hebben veel schulden. Eerst lenen ze geld van de lokale gangster, maar wanneer ze het niet terug kunnen betalen, realiseren ze zich dat ze in gevaar zijn. Om deze reden besluiten ze dan ook een bank te overvallen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.