No Ordinary Family seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie No Ordinary Family? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van No Ordinary Family.
Het laatste bij ons bekende seizoen van No Ordinary Family (Seizoen 1) dateert van 2010.
No Ordinary Family Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van No Ordinary Family? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over No Ordinary Family seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
No Ordinary Family Serie Informatie
No Ordinary Family is een Actie / Komedie-serie uit 2010-2011. Geregisseerd door David Semel met onder meer de acteurs Michael Chiklis, Julie Benz en Christina Chang .
De serie draait om de Amerikaanse familie Powell uit Pacific Bay, Californië. Op het eerste gezicht een doodnormaal gezin. Samen hebben ze twee kinderen: de tieners Daphne en Jim Junior. Op een dag besluit Jim met zijn vrouw en kinderen op vakantie te gaan naar Brazilië. Het loopt echter helemaal anders. Onderweg stort hun vliegtuig namelijk neer in het Amazone gebied. De Powells overleven de crash ongeschonden en blijken bij thuiskomst over superkrachten te beschikken. Ze gebruiken deze ieder op hun eigen manier.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,00 met in totaal 4 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.