Law & Order True Crime seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Law & Order True Crime? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Law & Order True Crime.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Law & Order True Crime (Seizoen 1) dateert van 2017.
Law & Order True Crime Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Law & Order True Crime? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Law & Order True Crime seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Law & Order True Crime Serie Informatie
Law & Order True Crime is een Misdaad / Drama-serie uit 2017. Geregisseerd door Michael Pressman met onder meer de acteurs Edie Falco, Josh Charles en Sam Jaeger .
De lichamen van Jose en Kitty Menendez worden aangetroffen in hun luxe woning in Beverly Hills. Ze blijken te zijn vermoord. Hun oudste zoon Lyle lijkt onaangedaan, terwijl zijn jongere broer Erik wordt overweldigd door verdriet. Rechercheurs Les Zoeller en Tom Linehan gaan op zoek naar de daders. Het bewijsmateriaal lijkt echter in de richting van Lyle en Erik te wijzen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,13 met in totaal 4 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.