• 9.385.335 stemmen

Valor

Valor seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Valor? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Valor.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Valor (Seizoen 1) dateert van 2017.

Valor Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Valor? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Valor seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Valor Serie Informatie

Valor is een Drama / Oorlog-serie uit 2017-2018. Geregisseerd door Michael M. Robin met onder meer de acteurs Christina Ochoa, Matt Barr en W. Tré Davis .

De grenzen tussen militaire discipline en menselijk verlangen worden getest op een Amerikaanse legerbasis die een elite-eenheid van helikopterpiloten onderbrengt. Deze soldaten zijn opgeleid om clandestiene internationale en binnenlandse missies uit te voeren. Het drama speelt zich af in het heden, maar ook in flashbacks naar een mislukte missie waarbij één van de eerste vrouwelijke piloten in de eenheid betrokken is. Het team wordt nu ingezet om een groep soldaten te redden, maar overheidsgeheimen en persoonlijke problemen gooien de nodige roet in het eten.