Sick of It seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Sick of It? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Sick of It.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Sick of It (Seizoen 1) dateert van 2018.
Sick of It Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Sick of It? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Sick of It seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Sick of It Serie Informatie
Sick of It is een Komedie / Drama-serie uit 2018. Geregisseerd door Richard Yee met onder meer de acteurs Sondra James, Marama Corlett en Karl Pilkington .
Karl, een man van middelbare leeftijd die werkt als taxichauffeur, is onlangs gedumpt door zijn vriendin. De twee zijn een hele tijd een stel geweest en de breuk is dan ook een behoorlijke klap voor Karl. Hij trekt bij zijn bejaarde tante in en probeert zijn leven weer op de rails te krijgen. Zijn beste vriend is de stem die hij in zijn hoofd hoort; een naargeestig en misantropisch alter ego dat de vorm aanneemt van zijn dubbelganger. Deze dubbelganger zegt alles dat de echte Karl niet kan of durft te zeggen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.