• 9.385.098 stemmen

My Super Sweet 16

My Super Sweet 16 seizoen 11?

Zal er een seizoen 11 beschikbaar komen voor de tv-serie My Super Sweet 16? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van My Super Sweet 16.

Het laatste bij ons bekende seizoen van My Super Sweet 16 (Seizoen 10) dateert van 2017.

My Super Sweet 16 Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 11) van My Super Sweet 16? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over My Super Sweet 16 seizoen 11 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

My Super Sweet 16 Serie Informatie

My Super Sweet 16 is een Reality / Documentaire-serie uit 2017.

My Super Sweet 16 geeft de unieke kans om een wilde rit te volgen achter de schermen van de meest extravagante over-the-top feestjes van de rijkste en meest verwende tieners op aarde. Hierbij worden grote feesten georganiseerd, die worden gefinancierd door de ouders. De kosten lopen vaak enorm op, tot bedragen van honderdduizenden euro's. De zestienjarigen krijgen meestal een auto cadeau van hun ouders. My Super Sweet 16 volgt de jongeren tijdens de organisatie van het feest waar veel bij komt kijken, zoals uitnodigingen versturen, het regelen van een grote artiest en het zoeken naar de perfecte outfit met vrienden of het bekijken van auto's.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 10 seizoenen.