• 9.384.639 stemmen

M'n Dochter en Ik

M'n Dochter en Ik seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie M'n Dochter en Ik? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van M'n Dochter en Ik.

Het laatste bij ons bekende seizoen van M'n Dochter en Ik (Seizoen 3) dateert van 1996.

M'n Dochter en Ik Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van M'n Dochter en Ik? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over M'n Dochter en Ik seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

M'n Dochter en Ik Serie Informatie

M'n Dochter en Ik is een Komedie-serie uit 1995-1996.

Simon ten Cate heeft een reclamebureau en sinds de dood van zijn vrouw zorgt zijn huishoudster Jeltje voor zijn dochter Christien. Zijn schoonmoeder Nel komt geregeld langs om zich met van alles te bemoeien. Op zijn werk valt zijn collega Dirk Vogelzang hem vaak lastig met geklaag over diens slechte huwelijk.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,49 met in totaal 45 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.