• 9.384.551 stemmen

Evil Kin

Evil Kin seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Evil Kin? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Evil Kin.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Evil Kin (Seizoen 2) dateert van 2014.

Evil Kin Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Evil Kin? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Evil Kin seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Evil Kin Serie Informatie

Evil Kin is een Documentaire / Misdaad-serie uit 2013-2014.

Het is verbazingwekkend wat je kunt erven uit de genenpool van je familie: blauwe ogen, een mooie glimlach, een sterke persoonlijkheid. Maar hoe zit het met de minder wenselijke eigenschappen van uw gezin? Het talent van een grootvader voor oplichting, de handigheid van een tante voor een zware mishandeling of zelfs een vaders gevoel voor moord. Kan je het kwaad van je stamboom erven? Evil Kin stelt deze vraag en daarnaast ook of psychopathisch gedrag is voorgeprogrammeerd. Van broers en zussen die samenspannen om hun ouders te vermoorden, tot drie broers die zelfstandig opgroeien tot seriemoordenaar, verkrachter en huursoldaat.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.