• 9.383.295 stemmen

Beullaek

Beullaek seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Beullaek? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Beullaek.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Beullaek (Seizoen 1) dateert van 2017.

Beullaek Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Beullaek? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Beullaek seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Beullaek Serie Informatie

Beullaek is een Drama / Misdaad-serie uit 2017. Geregisseerd door Kim Hong-sun met onder meer de acteurs Song Seung-heon, Go Ah-ra en Lee El .

Een Grim Reaper wordt zwaar gestraft en gewist uit iedereens geheugen. Hij heeft namelijk een menselijk lichaam aangemeten en is verliefd geworden op een sterveling. Black is een detective die bezeten is door de Grim Reaper. Ha-Ram ziet schaduwen die duiden op dood. Samen hebben Black en Ha-Ram de taak de levens van mensen te redden, ook al gaat dit tegen de regels van de hemel in. Dan komen ze ook nog eens terecht in duistere mysteries van twintig jaar geleden.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,25 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.