Nakia seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Nakia? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Nakia.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Nakia (Seizoen 1) dateert van 1974.
Nakia Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Nakia? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Nakia seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Nakia Serie Informatie
Nakia is een Misdaad / Drama-serie uit 1974.
Nakia Parker is een volbloed Navajo die als hulpsheriff werkt in het stadje Concord in Davis County in 1974, New Mexico. Hij werkt hier samen met sheriff Sam Jericho, plaatsvervangend sheriff Hubbel Martin en de kantoorsecretaris, Irene James. Ben Redearth is een indiaanse vriend van Nakia en Half Cub is het twaalfjarige neefje van Nakia. Nakia gebruikt een mengeling van oude gebruiken van zijn stam en moderne politiemethoden. In plaats van een politieauto te gebruiken, wisselt hij af tussen het besturen van een pick-up en het berijden van een paard tijdens zijn politieonderzoeken. Nakia probeert zijn mede Native Americans te beschermen en ze zoveel mogelijk te behoeden van een oneerlijke behandeling.