• 9.385.369 stemmen

American Ripper

American Ripper seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie American Ripper? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van American Ripper.

Het laatste bij ons bekende seizoen van American Ripper (Seizoen 1) dateert van 2017.

American Ripper Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van American Ripper? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over American Ripper seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

American Ripper Serie Informatie

American Ripper is een Documentaire / Mystery-serie uit 2017. met onder meer de acteurs Conor Hall en Jeff Mudgett .

De Amerikaanse advocaat Jeff Mudgett ontdekt een verschrikkelijk geheim: zijn over-overgrootvader was de beruchte seriemoordenaar Dokter H. H. Holmes. Dokter Holmes verschrikkelijke daden waren de inspiratie voor films, zoals “The Devil in the White City” van Martin Scorsese. Jeff en een criminoloog gaan op zoek naar antwoorden en volgen een bloederig pad dat leidt langs de duizenden mensen die Holmes heeft vermoord. Ze duiken de geschiedenis in van de “Jack the Ripper” moorden en proberen te bewijzen dat Holmes naar Engeland is gereisd om deze moorden te plegen. Een serie over de geschiedenis van een beruchte seriemoordenaar.