• 9.385.206 stemmen

Bargoens

Bargoens seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Bargoens? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Bargoens.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Bargoens (Seizoen 2) dateert van 2019.

Bargoens Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Bargoens? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Bargoens seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Bargoens Serie Informatie

Bargoens is een Documentaire-serie uit 2017-2019.

Acht boeiende figuren, acht unieke verhalen, één gemeenschappelijke inzet. Dat is Bargoens. Deze documentairereeks volgt acht fascinerende mensen die uit totaal verschillende werelden komen, maar wel allemaal vechten. Ze doen dit voor erkenning, voor hun vrijheid, tegen een ogenschijnlijk onoverwinnelijke vijand. Ze zijn aan de kant gezet door de maatschappij, omdat ze afwijken van de gangbare opvattingen, omwille van een ziekte, een overtuiging, of een foute keuze. Ze spreken een taal die niemand begrijpt, of wil begrijpen, maar ze zijn vastbesloten om niet op te geven.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.