• 9.385.206 stemmen

WPC 56

WPC 56 seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie WPC 56? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van WPC 56.

Het laatste bij ons bekende seizoen van WPC 56 (Seizoen 3) dateert van 2015.

WPC 56 Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van WPC 56? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over WPC 56 seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

WPC 56 Serie Informatie

WPC 56 is een Drama-serie uit 2013-2015. Geregisseerd door Niall Fraser met onder meer de acteurs Jennie Jacques, Claudia Jessie en Charles De'Ath .

Politieagente Gina Dawson is de allereerste vrouw die het tot het politiekorps weet te schoppen in haar woonplaats in de West Midlands in 1956. Gina mag dan wel officieel agente zijn, dit betekent echter niet dat haar collega's haar ook zo zien. Gina krijgt te maken met seksisme en pesterijen van haar mannelijke collega's. Alsof dit nog niet erg genoeg is, zijn de zaken waar Gina aan moet werken ook nog eens ingewikkeld en heftig. Toch weet Gina zich staande te houden en baant ze de weg vrij voor meer vrouwen bij de politie.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.