• 9.384.794 stemmen

Mind Field

Mind Field seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Mind Field? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Mind Field.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Mind Field (Seizoen 3) dateert van 2018.

Mind Field Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Mind Field? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Mind Field seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Mind Field Serie Informatie

Mind Field is een Documentaire-serie uit 2017-2019. met onder meer de acteurs en Michael Stevens .

In Mind Field brengt presentator Michael Stevens zijn passie voor wetenschap naar zijn meest ambitieuze onderwerp tot nu toe. Iets waarover we nog steeds vrij weinig weten: menselijk gedrag. Michael gebruikt echte thema's (waaronder gaststerren en zichzelf). Mind Field onthult verbazingwekkende, significante en slecht-begrepen aspecten van de menselijke psyche. Door middel van interviews, zeldzaam filmmateriaal van historische gebeurtenissen en gloednieuwe, doorslaggevende demonstraties van de menselijke natuur aan het werk, ontdekt Mind Field de verrassende dingen die we wel en niet weten over mensen en hoe ze zijn.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.