Billy & Billie seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Billy & Billie? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Billy & Billie.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Billy & Billie (Seizoen 1) dateert van 2015.
Billy & Billie Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Billy & Billie? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Billy & Billie seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Billy & Billie Serie Informatie
Billy & Billie is een Komedie / Drama-serie uit 2015-2016. Geregisseerd door Neil LaBute met onder meer de acteurs Adam Brody, Lisa Joyce en Gia Crovatin .
Billy en Billie zijn twee jongvolwassenen die verliefd op elkaar raken. Alle relatieperikelen en andere obstakels komen op hen af, inclusief familie en vrienden. Hun leven is dus al moeilijk genoeg, maar wat de zaak nog verder compliceert is dat de twee stiefbroer en stiefzus van elkaar zijn. De twee weten dan ook niet goed hoe ze zich naar de buitenwereld moeten gedragen en of zij hun relatie bekend moeten maken. Dit zorgt voor de nodige ongemakkelijke situaties voor Billy en Billie.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.