• 9.385.210 stemmen

Seulgirowun Gamppangsaenghwal

Seulgirowun Gamppangsaenghwal seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Seulgirowun Gamppangsaenghwal? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Seulgirowun Gamppangsaenghwal.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Seulgirowun Gamppangsaenghwal (Seizoen 1) dateert van 2017.

Seulgirowun Gamppangsaenghwal Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Seulgirowun Gamppangsaenghwal? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Seulgirowun Gamppangsaenghwal seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Seulgirowun Gamppangsaenghwal Serie Informatie

Seulgirowun Gamppangsaenghwal is een Drama / Komedie-serie uit 2017-2018. Geregisseerd door Shin Won-ho met onder meer de acteurs Park Hae-soo, Jung Kyung-ho en Krystal Jung .

In de serie volgen we Je-Hyeok, een baseballspeler die de beste pitcher van het land is. Hij zou naar de Verenigde Staten gaan om daar een contract te tekenen bij een major league team, maar op een avond hoort hij zijn zus schreeuwen en ziet hij een man uit haar appartement rennen. Je-Hyeok en de man beginnen te vechten en Je-Hyeok slaat de man met een steen. Later moet hij daarvoor één jaar de gevangenis in en moet hij zich aanpassen aan het leven in de gevangenis. Daar werkt ook zijn vriend Joon-Ho als bewaker. Naast de gebeurtenissen in de gevangenissen komen we ook meer te weten over zijn medegevangenen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,00 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.