Vier Handen op Eén Buik seizoen 11?
Zal er een seizoen 11 beschikbaar komen voor de tv-serie Vier Handen op Eén Buik? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Vier Handen op Eén Buik.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Vier Handen op Eén Buik (Seizoen 10) dateert van 2023.
Vier Handen op Eén Buik Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 11) van Vier Handen op Eén Buik? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Vier Handen op Eén Buik seizoen 11 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Vier Handen op Eén Buik Serie Informatie
Vier Handen op Eén Buik is een Reality / Documentaire-serie uit 2012-2023. met onder meer de acteurs en Nicolette Kluijver .
Bekende moeders helpen toekomstige tienermoeders tijdens hun zwangerschap, de bevalling en daarna. Ze maken alle belangrijke momenten met de tienermoeders mee. Van de eerste echo tot het kopen van babyspulletjes en uiteindelijk de bevalling. Iedere aflevering staat één bekende moeder met één tienermoeder centraal. De bekende moeder steunt, deelt eigen ervaringen en helpt de jonge moeder met beslissingen in deze heftige tijd, om zo uiteindelijk wat orde te brengen in hun leven.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,18 met in totaal 30 stemmen. De serie heeft momenteel 10 seizoenen.